Keuren brandblusser

Keuren kleine blusmiddelen

Ten tijde van calamiteiten wilt u dat u over deugdelijk materiaal beschikt. Onderhoud en keuring van uw blusmiddelen is dan ook van levensbelang. Onze onderhoudsmonteurs vormen hierbij de schakel tussen uw bedrijfspersoneel en de brandveiligheid. Wij keuren, onderhouden en repareren uw blusmiddelen en brandblussers op vakkundige wijze. Al onze monteurs zijn REOB gecertificeerd (Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen) en kennen dan ook ieder blusmiddel bij u in huis. Ze weten exact wat nodig is om de veiligheid van uw bedrijf te waarborgen en adviseren u daar graag over.

Het onderhoud aan draagbare blustoestellen zoals een brandblusser is vastgelegd in NEN 2559. Daarin worden vier niveaus onderscheiden:

  1. Regelmatige controle door de gebruiker
  2. Jaarlijks onderhoud door een deskundige
  3. Vijfjaarlijks uitgebreid onderhoud door een deskundige
  4. Revisie na 10 jaar door een deskundige

AquaSafety, gevestigd in Groningen en Den Helder, is uw deskundige partner bij de controle en het onderhoud van uw kleine blustoestellen zoals brandblussers. Wij helpen u graag!

Onderhoud brandslanghaspels

Ook brandslanghaspels dienen regelmatig geïnspecteerd te worden. Op die manier wordt voorkomen dat de brandslanghaspel in perfecte conditie verkeert op het moment dat er een calamiteit ontstaat. De belangrijkste elementen in de onderhoudsnorm zijn:

  1. Een jaarlijkse controle door een deskundige
  2. Het om de 5 jaar beproeven van de slangen op de maximale werkdruk (10-12 bar), afhankelijk van de productienorm.
  3. Het duidelijk markeren van de haspel met een pictogram.
  4. Het vaststellen dat de doorstroom en statische druk in de waterleiding stabiel en voldoende is om een juiste werking van de brandslanghaspel als blusmiddel te kunnen garanderen.

Meer informatie over brandblusser keuren

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van het keuren van uw brandblusser? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten. Ons werkgebied is Groningen, de kop van Noord Holland (Den Helder) en Drenthe.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?

Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.

Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

+31(0)598 - 451 000