Onderhoud brandblussers

Onderhoud Brandblussers

De brandveiligheid binnen uw onderneming wordt bevorderd door periodiek onderhoud, onder andere aan de brandblussers. De overheid en de verzekeraars stellen dan ook hoge eisen aan de controle van brandblussers. Jaarlijkse controle van uw brandblussers door een REOB* gecertificeerd onderhoudsbedrijf is de basis voor optimale brandveiligheid. AquaSafety, gevestigd in Groningen en Den Helder, is uw partner bij de controle en het onderhoud van uw brandblusinstallaties. Onze servicemonteurs zijn in het bezit van een REOB* certificaat. Zij kennen de blusmiddelen die zij moeten onderhouden door en door en zijn volledig op de hoogte van hun werking. Ook weten zij welke controle- en onderhoudsaspecten van vitaal belang zijn voor een goede werking. Vertrouw het onderhoud van uw blusmiddelen daarom ook toe aan AquaSafety.

* REOB - Regeling Erkenning Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelen.

Onderhoud brandblusinstallaties

Uw brandblusinstallatie hoeft hopelijk nooit dienst te doen en dient alleen preventief stand-by te zijn. Toch zit een ongeluk vaak in een klein hoekje en juist op dát moment bewijst uw brandblusinstallatie zijn onschatbare waarde. De installatie moet op dat moment wel aan de vooraf vastgestelde beschikbaarheidscriteria voldoen. Zo moet het systeem direct de prestatie kunnen leveren waarvoor hij is aangelegd. Deskundige inspectie en goed onderhoud is essentieel voor uw brandblusinstallatie wanneer het gaat om veiligheid van uw personeel en uw bedrijf.

Om een perfecte werking van uw brandblusinstallatie te kunnen blijven waarborgen is onderhoud en certificering verplicht gesteld (bouwbesluit artikel 6.32 punt 1 en 2). Iedere blusinstallatie dient na onderhoud te worden voorzien van een inspectiecertificaat. Inspectie en certificering is specialistenwerk. Vertrouw de inspectie en het onderhoud van uw brandblusinstallatie daarom toe aan de onderhoudsmonteurs van Aqua Safety. Onze monteurs zijn geschoold en gecertificeerd om uw brandblusinstallatie te keuren en van een wettelijk verplicht inspectiecertificaat te voorzien. Benieuwd wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie.

Meer informatie over onderhoud brandblussers

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van het onderhoud brandblussers? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten in Groningen, Kop van Noord-Holland (Den Helder) en Drenthe.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000