Hef en Hijsmiddelen keuren

Deskundige Hef- en Hijsmiddelen keuring en certificering door Aquasafety

Een deugdelijke keuring van uw hijsmiddelen is niet alleen een noodzakelijke en wettelijke verplichting, het is ook een uitermate waardevolle actie. U moet er niet aan denken welke ongevallen er kunnen plaatsvinden wanneer werkzaamheden worden uitgevoerd met ondeugdelijk materiaal. Keuring en certificering is dan ook van levensbelang. Zonder gecertificeerd materiaal kunt u daarom niet verder. Onze geschoolde medewerkers hebben jarenlange ervaring met het keuren en certificeren van hef- en hijsmiddelen. Laat daarom ook uw materiaal certificeren door de experts van AquaSafety.

Keuringsmethoden Hef en Hijsmiddelen

Tijdens het keuren van uw hijs- en hefmiddelen, hijsbanden en takels wordt uw materiaal onderworpen aan diverse testen, waaronder:

  • NDT (Non destructieve testing)
  • DT trekbank
  • Visuele inspectie
  • Volgens wettelijke norm AI-17

Wanneer de hijsmiddelen de testen doorstaan en aan de normen voldoen bent u ervan verzekerd dat uw materiaal deugdelijk is. Uw materiaal wordt door ons voorzien van een wettelijk erkend certificaat.

Meer informatie over Hef en Hijsmiddelen keuren

​Benieuwd wat AquaSafety, gevestigd in Groningen en Den Helder, in voor u kan betekenen op het gebied van het keuren van hijsmiddelen? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000