Hef en Hijsmiddelen

Uw vertrouwde partner

Of uw onderneming nou actief is in de offshore, het MKB, het theater of in de petrochemische industrie, AquaSafety is al jaren dé vertrouwde leverancier van hijsmiddelen. Hijsbanden, spanbanden, kettingen en stroppen, AquaSafety verkoopt, keurt en inspecteert al uw materiaal snel en vakkundig.

Advies

Ook voor uw medewerkers die al jaren met hijsoplossingen werken kunnen sommige situaties vragen oproepen. Onze service medewerkers adviseren u graag vrijblijvend op het gebied van hijsmiddelen en -toepassingen.

Keuring en inspectie

Om de veiligheid van u en uw medewerkers te waarborgen dienen hijsmiddelen gekeurd te worden door een erkend instituut. AquaSafety is daarbij graag uw deskundige en gecertificeerde partner. Wij keuren, onderhouden en repareren al uw hef- en hijsmiddelen, valbeveiliging en NEN 3140 arbeidsmiddelen.

Onderhoud hijsmiddelen

Vakkundig onderhoud aan uw hijsmateriaal is van essentieel belang om de levensduur van uw hijsmiddelen te verlengen. Bovendien kunnen ernstige ongevallen worden voorkomen door tijdig onderhoud te plegen aan uw hijsmiddelen. Onze erkende en gekwalificeerde medewerkers voeren reparaties en onderhoudswerkzaamheden vakkundig uit.

Meer informatie

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van hijsmiddelen? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000