Keuringen NEN 1010

Elektrotechnische installatie van bouw en nieuwbouw

Elke elektrotechnische installatie dient na oplevering geïnspecteerd te worden. Ook na ingrijpende wijzigingen van een installatie is een inspectie noodzakelijk. Daarna mag de installatie pas daadwerkelijk gebruikt worden. Zo’n opleveringsinspectie is geregeld in de keuringen NEN 1010. Tijdens de inspectie beoordeelt de inspecteur de installatie visueel en door middel van meting en beproeving. Na afloop van de inspectie ontvangt u natuurlijk een uitvoerig onderzoeksrapport met daarin aanbevelingen voor verbeteringen. Vertrouw uw installatie toe aan de experts van AquaSafety. Wij inspecteren uw installatie conform de eisen in de NEN 1010. Dat is een veilig gevoel!

​Veiligheid na het in gebruik stellen

Waar de keuringen NEN 1010 is bedoeld als opleveringsinspectie van uw elektrotechnische installaties, regelt de NEN3140 de keuring voor bestaande installaties. Beide keuringen worden door AquaSafety verricht. Onze onderhoudsmonteurs zijn speciaal opgeleid om beide keuringen te verrichten. Ze komen graag bij u langs om onderhoud en inspecties uit te voeren. Omdat wij zelf geen installatiewerkzaamheden verrichten beoordelen wij uw installaties altijd objectief en onafhankelijk. Na de beoordeling zal er dan ook een onafhankelijk advies volgen. Wij zijn gecertificeerd volgens de Criteria voor KIWA, ISO9001 en VCA.

Meer informatie over keuringen nen 1010

Benieuwd wat Aqua Safety voor u kan betekenen op het gebied van de NEN 1010 keuring? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen, producten en diensten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000