Keuringen nen 818

Wettelijke verplichting

Het werken met hef- en hijsmiddelen brengt risico’s met zich mee. Hef- en hijsmiddelen vallen volgens de wetgeving dan ook onder de noemer “kritieke gereedschappen”. Om ongelukken tot een minimum te beperken is onderhoud, inspectie en controle van hef- en hijstoepassingen van groot belang. Wist u dat werkgevers wettelijk verplicht zijn deze controles periodiek te laten uitvoeren door een erkende instantie? Vertrouw de controle van uw hef- en hijsmiddelen daarom toe aan AquaSafety. Onze servicemedewerkers zijn speciaal opgeleid om de NEN818 keuring voor uit te voeren. Dat geeft een veilig en vertrouwd gevoel.

Gecertificeerde keuring

Om de kwaliteit van hef- en hijsmiddelen te garanderen wordt inspectie en controle van hef- en hijsmiddelen uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd keuringsinstituut. Aqua Safety is uw gecertificeerde partner op het gebied van de keuring van uw hef- en hijstoepassingen. Wij controleren en inspecteren uw materiaal conform de wettelijke normen. Zo bent u verzekerd van een deugdelijke werking van uw materiaal.

De inspectie en keuringstermijnen worden als volgt onderverdeeld:

  • Dagelijkse visuele inspectie door de gebruiker
  • Jaarlijkse inspectie door een deskundige
  • Jaarlijkse of vierjaarlijkse gehele keuring, inclusief beproeven door een erkende instantie

​Meer informatie over keuringen nen 818

AquaSafety is al jaren erkend en gecertificeerd keuringsinstituut met betrekking tot de keuring van hef- en hijsoplossingen. Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van de keuringen nen 818? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen, producten en diensten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000