Brandbeveiliging offshore

Keuring en onderhoud

Offshore brandbeveiliging is letterlijk van levensbelang. Bij een uitslaande brand is het aanwezige personeel in staat zich in veiligheid te brengen, maar niets mag aan het toeval worden overgelaten. Goede SOLAS uitrusting is dan ook van levensbelang, want externe hulp is immers niet direct voorhanden. Deze specifieke en bijzondere omstandigheden op zee vragen dan ook om hoge veiligheidsniveaus. Laat inspectie, keuring en onderhoud van uw materiaal daarom over aan onze erkende en gecertificeerde specialisten. Zo bent u verzekerd van degelijke brandpreventie en kwalitatief hoogstaande reddings- en veiligheidsmaterialen. U kunt bij AquaSafety rekenen op een breed assortiment aan services en producten op het gebied van offshore brandbeveiliging. Dat geeft een veilig gevoel!

Gecertificeerd voor offshore

Door periodiek onderhoud aan uw brandveiligheidsmaterialen te laten uitvoeren kunnen calamiteiten vroegtijdig worden voorkomen. Aquasafety is een volledig gecertificeerd keuringsstation voor het controle van brandblussers en brandblusmiddelen voor de offshore. Onze experts zijn REOB en NCP gecertificeerde vakmensen die periodiek worden bijgeschoold. Uw brandbeveiliging is bij ons in goede handen!

 • Regeling Erkenning van Onderhoudsbedrijven Kleine Blusmiddelenen
 • Nationaal Centrum voor Preventie

Maatwerk

Bij offshore brandbeveiliging is maatwerk van grote waarde. Omdat iedere situatie weer anders is, bestaat er dan ook geen blauwdruk voor offshore brandbeveiliging. Zo worden aan kraanschepen hele andere brandbeveiligingseisen gesteld dan aan boorplatforms. Wij zijn u daarom graag van dienst met onze maatwerkoplossingen. U ontvangt van onze specialisten uitgebreide voorlichting en advies die specifiek is toegespitst op uw offshore situatie. Voor meer informatie over ons uitgebreide scala aan producten en diensten kunt u contact met ons opnemen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Totaaloplossing

​Aquasafety is niet alleen specialist in het leveren, onderhouden en keuren van offshore materialen, ook voor het totale veiligheidsplan kunt u bij ons terecht. Wij verrichten keuring en onderhoud aan:

 • Brandblussers
 • Brandblusinstallaties
 • Brandslangen
 • Brandweeruitrustingen
 • Overlevingspakken
 • Reddingsvesten
 • Reddingsvlotten
 • Vluchtwegsets
 • Verbanddozen en -kisten

Meer informatie over brandbeveiliging offshore

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van brandbeveiliging offshore? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000