Valbeveiliging keuren

Deskundige keuring voorkomt onnodige ongevallen

Wist u dat 80% van alle ongevallen bij het werken op hoogte veroorzaakt wordt door ondeskundig handelen of ondeugdelijk materiaal? Goed onderhouden valbeveiliging is dan ook van onschatbare waarde. Vergeet daarom niet om uw materiaal periodiek te laten keuren! Het kan mensenlevens redden. AquaSafety neemt u de zorg van de periodieke keuring uit handen. Wij zijn al jaren hét deskundige en gecertificeerde keuringsinstituut voor de keuring van uw valbeveiliging.

De keuring van valbeveiliging

​Valbeveiligingsproducten vallen onder de Europese Normen. In deze Europese norm staat vermeld welke eisen worden gesteld aan onder andere gebruiksaanwijzingen, onderhoud, periodieke inspectie, reparatie en verpakking. Omdat bij de kwaliteit van valbeveiliging mensenlevens op het spel staan kunt u de keuring van het materiaal het beste overlaten aan experts. Aan een VCA-erkend bedrijf met jarenlange ervaring. AquaSafety is graag uw partner bij valbeveiliging keuren. Wij keuren uw materiaal onder andere op slijtage, verkleuring, deugdelijkheid van naden en stiksels, beschadiging en roestvorming. Zo bent u verzekerd van een goede keuring door de professionals van AquaSafety. De keuring van uw valbeveiliging is in goed handen!

​Meer informatie

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van het keuren van valbeveiliging? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000