Valbeveiliging

Valbeveiliging: noodzakelijk, nuttig en verplicht

Bij het werken op hoogte is valbeveiliging zowel nuttig als noodzakelijk. Bovendien is het werken op hoogte aan strenge wetgeving, arbo-eisen en veiligheidsnormen gebonden. Logisch, want de risico’s zijn groot! Werken op daken, hoogwerkers, platformen, steigers, silo’s, tankwagens of in bomen; zodra het val-gevaar de 2,5 meter overschrijdt is valbeveiliging in Nederland verplicht. En wanneer binnen deze 2,5 meter ook andere gevaren aanwezig zijn gelden bovendien diverse aanvullende verplichtingen. Denk aan situaties in de nabijheid van verkeer, water, bewegende of uitstekende delen of elektriciteit. Als werkgever dient u uw medewerkers van de juiste valbeveiliging te voorzien en hen tevens te trainen het materiaal op juiste wijze te gebruiken. AquaSafety neemt u die zorg uit handen. Wilt u valbeveiliging kopen? Wij leveren, inspecteren, keuren en trainen alles op het gebied van valbeveiliging. Uw zorg is ons passie!

Valbeveiliging kopen

Bij het kopen van valbeveiliging wilt u de juiste keuzes maken. AquaSafety adviseert u bij de aanschaf van de juiste valbeveiliging. Onze professionals kennen zowel de materialen, als de wetten, normen en regelgeving. Zo bent u ervan verzekerd dat u de juiste valbeveiliging voor de juiste situatie koopt.

Meer informatie

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van valbeveiliging? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.


Documenten

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000