Buitenwacht - Mangatwacht - Brandwacht

Een functie

Het is een cruciale functie voor de veiligheid van medewerkers die werkzaam zijn in een besloten ruimte: de buitenwacht, ook wel mangatwacht genoemd. Zonder de inbreng van een bekwame buitenwacht kunnen personen die zich in een besloten ruimte bevinden groot gevaar lopen. De buitenwacht ziet immers actief toe op hun veiligheid. Ook heeft hij voortdurend contact met hen en is hij constant paraat om in te grijpen bij calamiteiten. Een cruciale functie dus want er staan mensenlevens op het spel!

Bent u op zoek naar een Veiligheidsopleiding Buitenwacht/Mangatwacht? Kies dan voor de officieel erkende veiligheidsopleiding Buitenwacht/Mangatwacht van AquaSafety. Onze vakbekwame instructeurs leren u alle aspecten die horen bij de functie van Buitenwacht.

Inhoud van de opleiding

De opleiding Buitengatwacht/mangatwacht bestaat uit een deel theorie en een deel praktijk. De volgende onderdelen komen aan de orde:

  • Het vergunningssysteem;
  • Gevaren en veiligheidsmaatregelen binnen besloten ruimten;
  • Het uitlezen en interpreteren van de metingen
  • Noodsituaties
  • Reddingshandelingen

Na de opleiding is de deelnemer in staat om:

  • Handelingen uit te voeren binnen normale situaties
  • Reddend te handelen binnen noodsituaties
  • Effectief en efficiënt te communiceren

Doelgroep

De opleiding is bestemd voor alle werknemers die toezicht uitoefenen op andere werknemers die werkzaamheden verrichten in een besloten ruimte. Het certificaat heeft een geldigheidsduur van 3 jaar. Voor de opleiding buitenwacht / mangatwacht gelden geen bijzondere toelatingseisen. Wel is een minimale leeftijd van 18 jaar vereist.

Meer informatie of inschrijven over buitenwacht / mangatwacht

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van de veiligheidsopleiding Buitenwacht/Mangatwacht of wilt u direct inschrijven? Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000