EHBO opleiding

Weet u hoe u moet handelen?

Een ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Toch kunnen de gevolgen groot zijn, met name wanneer omstanders van een levensbedreigende calamiteit niet weten welke reddende handelingen verricht moeten worden. Veel omstanders denken in zo’n geval achteraf: had ik maar geweten wat ik moest doen, dan.

Maar achteraf kunt u geen levens redden. Daarom zou eigenlijk iedereen een EHBO opleiding moeten volgen. Want wie met goed gevolg een EHBO opleiding volgt weet precies hoe hij moet handelen bij een ongeval.

EHBO staat voor Eerste Hulp Bij Ongelukken. Met een EHBO-diploma bent u in staat basishulp te verlenen aan mensen die bij een ongeval betrokken zijn. Dat kan thuis zijn, maar ook in het verkeer, op het sportveld of in het bedrijf. Aqua Safety is specialist in veiligheidsopleidingen. Wij bieden u de mogelijkheid om een gedegen en officieel erkend EHBO opleiding te volgen. De volledige EHBO opleiding, inclusief verbandleer en AED met reanimeren neemt in totaal ongeveer 28 uur in beslag.

Waaruit bestaat een EHBO opleiding

De EHBO opleiding bestaat uit ongeveer 14 lessen en bevat de volgende onderdelen:

  • Het basisdeel
  • Reanimatie
  • AED-bediener (automatische externe defibrillator)
  • Verbandleer
  • Kleine ongevallen

De cursus wordt verzorgd door gecertificeerde EHBO instructeurs van AquaSafety. Elke les wordt gestart met een deel theorie, waarna al snel in de praktijk wordt geoefend. Tijdens dit praktische deel oefent u met verschillende technieken en verbanden. Om verwondingen realistisch na te bootsen wordt regelmatig gebruik gemaakt van Lotus-slachtoffers, wat de cursus zeer interactief en boeiend maakt. Kortom: voldoende redenen om kennis te maken met de gepassioneerde instructeurs van Aqua Safety. Want uw veiligheid is onze passie!

Meer informatie of inschrijven

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van onze EHBO opleiding of wilt u direct inschrijven? Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000