MVK / HVK

​Middelbare Veiligheidskunde (MVK)

Wilt u veiligheidskundige worden en bent u op zoek naar een goede veiligheidsopleiding? Kies dan voor de erkende veiligheidsopleiding MVK van AquaSafety. MVK staat voor Middelbare Veiligheidskunde. Tijdens de opleiding MVK besteden onze ervaren docenten veel aandacht aan het herkennen van gevaren en het inschatten van risico’s. U wordt als veiligheidskundige getraind om binnen uw bedrijf of organisatie passende maatregelen te nemen met betrekking tot de veiligheid. Ook bent u straks volledig op de hoogte van alle wet- en regelgeving over veiligheid en bent u in staat om zelfstandig een Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) en een Taak Risico Analyse (TRA) op te stellen. Kortom: met uw erkende MVK diploma op zak bent u straks een onmisbare schakel geworden voor de veiligheid binnen uw bedrijf.

Hogere Veiligheidskunde (HVK)

Wilt u management- en adviesvaardigheden op veiligheidsniveau opdoen? Dan is de opleiding Hogere Veiligheidskunde (HVK) bijzonder geschikt voor u. Na het volgen van de opleiding beschikt u over voldoende kennis en competenties om goed leiding te kunnen geven aan een veiligheidsteam en brengt u de veiligheid binnen uw bedrijf naar een hoger niveau.

  • U krijgt inzicht in het op een goede manier organiseren van de veiligheid binnen uw organisatie en u leert de oorzaken van risico’s herkennen en beheersen.
  • U kunt richting geven aan het te voeren veiligheidsbeleid.
  • U kunt leiding geven binnen een veiligheidsteam en bent in staat om risicovolle werkzaamheden en projecten op een juiste manier te begeleiden en te coördineren.
  • U bent in staat om toezicht te houden bij complexe en risicovolle werkzaamheden.

​Meer informatie of inschrijven MVK en HVK

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van onze veiligheidsopleiding MVK en HVK of wilt u direct inschrijven? Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000