Oefenen met kleine blusmiddelen

Herkennen van de brandklassen

In elke organisatie zijn brandblusmiddelen aanwezig en ook het aantal huishoudens dat blusmiddelen aanschaft neemt toe. Een goede zaak, want adequate brandpreventie is belangrijk. Toch kan niet iedere brand zomaar met elk willekeurig blusmiddel geblust worden. Om een brand goed te kunnen blussen is eerst kennis van de brandklasse noodzakelijk. De opleiding Oefenen met kleine blusmiddelen van AquaSafety is dé opleiding voor iedereen die met brand geconfronteerd kan worden. Tijdens de opleiding krijgt u inzicht in de brandbestrijding met kleine blusmiddelen. Onze ervaren instructeurs leggen daarbij de nadruk op uw eigen veiligheid en op de veiligheid van anderen. Vervolgens leert u kleine branden effectief te bestrijden en krijgt u doet u kennis op over de mogelijke gevaren tijdens het bestrijden van een kleine brand.

Doelgroep

De opleiding Oefenen met kleine blusmiddelen is bestemd voor iedereen die in huis of in een bedrijf met brand geconfronteerd kan worden. Voor de opleiding Oefenen met kleine blusmiddelen gelden geen bijzondere toelatingseisen.

Meer informatie of inschrijven

Benieuwd wat AquaSafety voor u kan betekenen op het gebied van onze opleiding Oefenen met kleine blusmiddelen of wilt u direct inschrijven? Wij zijn u graag van dienst.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000