OX - EX - TOX

Gevaren die u niet ziet

Schadelijke gassen kunnen een groot gevaar vormen voor de gezondheid van uw werknemers, zeker wanneer het om reukloze en onzichtbare gassen gaat. Het is daarom van groot belang dat uw medewerkers voldoende kennis, kunde en materialen hebben om veilig te kunnen werken. U bent als werkgever daartoe zelfs wettelijk verplicht. De Veiligheidsopleiding gasmeten OX EX & TOX van Aqua Safety biedt dé perfecte oplossing voor u. Wij trainen en scholen uw medewerkers bij het veilig werken in omgevingen waar schadelijke gassen kunnen vrijkomen. Aqua Safety is dan ook specialist in veiligheidsopleidingen.

Doelgroep

De opleiding Gasmeten OX EX & TOX is bestemd voor alle operationele medewerkers die risicovolle werkzaamheden uitvoeren in de nabijheid van gevaarlijke gassen. Deelnemers dienen in het bezit te zijn van een geldig diploma B-VCA of VOL-VCA.

Doel en opzet

Tijdens de opleiding Gasmeten OX EX en TOX doet u kennis op over verstikkingsgevaar, explosiegevaar of vergiftigingsgevaar. U leert zelfstandig gasmetingen uit te voeren. Wanneer u de opleiding met goed gevolg heeft doorlopen ontvangt u het diploma Gasmeten OX EX & TOX.

Meer informatie over gasmeten OX, EX en TOX

Benieuwd wat Aqua Safety voor u kan betekenen op het gebied van de veiligheidsopleiding OX, EX & TOX? Wij zijn u graag van dienst met onze adviezen en producten.

Contact

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk contact?
Vul onderstaand formulier in en wij reageren binnen 2 uur tijdens onze openingstijden.
Als u een telefoonnummer invult kunt u ook gebeld worden.

Captcha

Wilt u gelijk contact?

Zelf bellen met ons bedrijf kan natuurlijk ook. Onze office manager zit klaar bij de telefoon.

(0)598 - 451 000